Till Japan!

Jag ska åka till Japan i december och vara där i nästan en månad.  Grin

Jag får träffa min familj och äta mycket japanska mat!!

Och mitt huvud kan vila.  Razz

Flygbiljetten kostar mycket, men jag kunde köpa den billigt tack vare en kampanj! High Five!

Jag ska ta med svenska läroböcker till Japan, men kanske jag inte kommer plugga någonting.  Cool

 

Jag har redan börjat räkna dagarna! GrinGrin

2 Comments

 1. Kalle said,

  August 27, 2011 at 14:26

  Jag vill också åka till Japan Frown

  Jag vill gå på yakiniku! Frown

  Och äta ramen. Frown

  Och okonomiyaki! Frown

  Och gå på izakaya! Shock

  Och dricka öl med din mamma.

 2. ayapuu said,

  September 1, 2011 at 02:48

  Nästa gång! Jag ska göra allt det där i ditt ställe. Razz Razz

Post a Comment

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette